Retourneren

Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem, je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren.

Retourformulier en Retourlabel
Download via onderstaande knop een retourformulier, welke je kunt uitprinten en ingevuld kunt bijvoegen aan je pakketje.

Geef je pakketje voorzien van ons retourlabel af bij jouw dichtstbijzijnde PostNL of DHL punt. Vergeet niet om een Track and Trace code te vragen.


Ruilen

Schrijf op je retourformulier voor welke maat je het artikel wilt ruilen. Zodra je retour bij ons binnen is sturen wij kosteloos de juiste maat op, indien de voorraad strekkend is. Mocht de gewenste maat niet op voorraad zijn dan wordt de zending als normale retourzending verwerkt en ontvang je hierover een e-mail.

Acceptatie van retouren

Om jouw retour te kunnen accepteren en het geld terug te storten dienen producten te voldoen aan onderstaande voorwaarden.

Wat nemen wij niet terug

  1. Artikelen die duidelijk zijn gedragen (passen telt natuurlijk niet)
    2. Artikelen die duidelijk zijn gewassen, beschadigd zijn en/of vlekken bevatten
  2. Sieraden, badkleding en/of lingerie i.v.m. hygiëne
  3. Artikelen die niet meer zijn voorzien van origineel geleverde verpakkingen
    5. Artikelen die niet meer zijn voorzien van eventueel aanhangde kaartjes

Alle artikelen worden hierop gecontroleerd.
Indien wij van mening zijn dat een artikel niet geretourneerd kan worden nemen wij hierover contact met je op per e-mail.

.

Terugstorting

Zodra wij jouw pakketje in goede orde retour hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag overmaken op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

*Gratis verzending

Binnen Nederland, vanaf €80,-

*Dezelfde dag verzonden

Indien Ma t/m Vrij voor 14:00 uur besteld

Veilig betalen

Betaal veilig met o.a. iDeal en Creditcard